21-05-2024
Algemeen
Wij staan in Façades 2024!

Met trots presenteren we drie opmerkelijke projecten die in de nieuwe editie van Facades 2024 worden belicht. Elk project toont de veelzijdigheid en innovatie van aluminium geveltechniek en de succesvolle samenwerkingen die hebben geleid tot iconische bouwresultaten. Lees verder om meer te ontdekken over deze projecten en klik op de links voor gedetailleerde projectbeschrijvingen in PDF-formaat.

The Lobby - Transformatie Crystal House, Rotterdam

In het hart van Rotterdam, aan de zuidkant van de Kruiskade, bevindt zich The Lobby - een herontwikkelingsproject van het iconische Crystal House. Het ontwerp van KAAN Architecten brengt een harmonieuze combinatie van luxe winkels en hoogwaardige horeca tot leven. De grote ramen bieden een adembenemend uitzicht op het bruisende straatleven beneden. Ondanks de beperkte bouwruimte wisten de betrokken partijen een voorbeeld van moderne architectuur neer te zetten.

Lees meer over The Lobby

More, Leiden Bio Science Park

Op het bruisende Leiden Bio Science Park, een internationale campus van 23.000 vierkante meter, zijn twee nieuwe gebouwen verrezen met in totaal 703 studentenwoningen. Ontworpen door Venhoeven CS en Paul de Ruiter Architects, en gerealiseerd door Heddes Bouw & Ontwikkeling, zijn deze gebouwen een toonbeeld van stedelijke synergie. Van Iersel Geveltechniek leverde de hoogwaardige aluminium kozijnen, waardoor de gebouwen perfect passen in het innovatieve ecosysteem van het park.

Lees meer over More Leiden

Campus Hogeschool Leiden

De uitbreiding van de Campus Hogeschool Leiden op het Bio Science Park heeft een oppervlakte van 9.600 vierkante meter en omvat zes verdiepingen. Het ontwerp van DP6 architectuurstudio integreert naadloos met het bestaande gebouw via een atrium, en biedt een inspirerende en duurzame studie- en werkomgeving. Van Iersel Geveltechniek leverde de hoogwaardige gevels met behulp van Schüco-systemen, wat resulteerde in een indrukwekkende bouwprestatie binnen de gestelde planning.

Lees meer over Campus Hogeschool Leiden

Conclusie

Deze drie projecten demonstreren de toewijding en expertise van alle betrokken partijen in het gebruik van aluminium geveltechniek. Elk project is een bewijs van de mogelijkheden die moderne geveltechniek biedt op het gebied van duurzaamheid, design en functionaliteit. Wij zijn trots op deze verwezenlijkingen en kijken ernaar uit om onze innovaties en samenwerkingen in toekomstige projecten voort te zetten.

Blijf ons volgen voor meer updates over onze projecten en innovaties!

Gerelateerde Nieuwsberichten
No items found.